Becsapható a keresőrobot?!
A kereső algoritmusok fejlődése.


    Mi alapján értelmezi az oldalunk a google feltérképező robotja. Googlebot más szemmel.
Leleplező keresőrobot teszt.


Mi nem a feketekalapos technikákról (Black Hat SEO) szeretnénk elsősorban beszélni, hanem egy komplex szöveg megértéséről és annak értékeléséről. Reméljük valami érdekes fog kisülni ebből a leleplező tesztből.

a Google algoritmusok fejlődése

    A feltérképező robotok fejlődésével kapcsolatban már írtunk egy cikket, amely felhívja a figyelmet- új weboldalaknak- a keresőrobotokkal való első találkozására. Most egy új találkozásról, de nem feltétlenül az első ilyenről vizsgálódunk. 

   Menjünk mélyebbre a témában vagyis kezdődhet a teszt: 

A történetünk egy hosszú regény, de értelmezhető. Elméletileg a megfelelő algoritmus már tökéletes és kapcsolódik a fontos eseményekhez. A technikánk emberi gondolkodással biztosan meghatározza a teendőket és a mesterséges intelligencia egy kiváló és követehető folymatos rend. A keresőrobot rendszere aktuális. Mi után feltérképezte a legfrisebb változtatásokat, a megfelelő tartalom helyessége elsőoldali eredményre vár. De egy ilyen szövegen egyszerű és nagyszerű felfedezést tehet. Ma már ott tartunk ahol eddig nem és látszólag minden tökéletes, oldalaink a megfelelő helyezést kapják. Ez nem egy feketekalapos ember, hanem annak egy sokkal jobb jövője vagy nem értelmezhető. A Googlebot nem egy husánggal járó vadember, átlátja amit takargatunk.
Mégis , hogyan kerüljünk egy órán belül az első google pozícióba? Ha már megvagyunk mindennel a kemény munka értékelést kap. A keresőrobot lekérdezésének megoldása nyilvánvalóvá teszi számunkra a milyenségét. A egyik legfontosabb a kulcsszóegyezés, itt is próbáljuk ezt. A domain szintén beépíthető a rendszerbe. A részben vagy az egészben fontosabb? Küzdünk a helyes megoldással, hogy végül kiderüljön a keresőrobot aktuális algoritmusa. Helyesen járunk el vagy megsértődik valaki ezek után? A relevancia mindennél fontosabb, főleg ha ebben is egy jó programra hagyatkozunk.

Mi kellhet még egy pontos teszthez?
-egy feltérképező robot leírása biztosan
-a "feketekalapos ember" technikája
-az emberi intelligencia szintje ehhez mérve
-komplex szöveg átformálva
-1001 SEO technika

A keresőrobat komplexitása nyilvánvalóvá válhat ezek végén. A felfejlődött algoritmus táblája lebeghet a szemünk előtt.

Készen vagyunk az első lépéssel. Reméljük érthetőek voltunk mindenki számára, aki információt szeretne az aktuális kersőrobotok munkájáról és annak minőségéről. Most már tényleg nincs más hátra mint kivárni az eredményt.