Google keresőoptimalizálás: 
1.helyre 1 órán belül


    Ha valaki gyorsan szeretne kulcsszavával elsőhelyre kerülni a Google keresőben, nincs más dolga mint kiválasztani egy megfelelő kulcsszót és írni hozzá egy releváns szöveget. Ennyire egyszerű..

    A leleplező kersőrobot tesztünkben az volt a másik szempontunk, hogy milyen gyorsan kerülhetünk írásunkkal, kulcsszavainkkal jó pozícióba, esetlegesen első helyre a Google keresőben. Mivel kevesen írtak evvel a témával kapcsolatban, várható volt a gyors és jó eredmény, megjelent a cikk a lehető leghamarabb és az első helyen. A kérdés az, hogy a kapcsolódó kulcsszavakra milyen hamar fog reagálni a kereső. Ez persze további teszteket igényel. Közben beérkezett pár eredmény és megállapítottuk, hogy a Google keresőben több kapcsolódó szóra is megjelentünk, így részben megállapítható , hogy megfelelő keresőoptimalizálásnál nagyon gyorsan bekerülünk a keresők listáiba.
   
    Fontos és érdemes is használnunk a Google webmester eszközeit, hogy kihasználhassuk az általuk ajánlott lehetőségeket a keresőoptimalizálásban. Természetesen érdemes a más keresők hasonló eszközeit is latbavetni.

Ha érdekelnek az optimalizálási technikák keresőkre vagy szeretnéd alkalmazni őket, keress meg bennünket.